Hapankaalikeittoa ja lampaanlihapyöryköitä

Hapankaalikeittoa ja lampaanlihapyöryköitä
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Hapankaalikeittoa ja lampaanlihapyöryköitä

Hapankaalikeittoa ja lampaanlihapyöryköitä

Ainekset20 annosta

0.050 kg
2.125 kg
pakastesipulikuutioita
0.040 kg
vehnäjauhoja
3.000 kg
vettä
2.000 kg
hapankaalia
0.050 kg
lihaliemijauhetta
0.100 kg
hunajaa
0.020 kg
mustapippuria myllystä

Lisäksi

0.300 kg
1.600 kg

Ohje

  1. Kuumenna kattilassa Oivariini ja ruskista sipulit. Ripottele joukkoon vehnäjauhot ja kääntele. Lisää vesi, hapankaali, liemijauhe, hunaja ja pippuri. Anna keiton poreilla hiljakseen kannen alle tunnin ajan.
  2. Tarkista keiton maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Lämmitä pyörykät pakkauksen ohjeen mukaan. Laita lautaselle keitto, lisää päälle 2 pyörykkää ja smetanaa
kpl
g
9.3 kg
64 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
64 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
64 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.