Härkäpapu-hummus

Härkäpapu-hummus
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Härkäpapu-hummus

Härkäpapu-hummus

Perinteisen hummuksen kikherneet voi korvata myös muilla pavuilla ja herneillä, kuten tässä reseptissä. Helppo ja nopea tahna tuo vaihtelua esimerkiksi salaattipöytään.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

0.700 kg
pakastehärkäpapuja
0.300 kg
pakasteherneitä
0.060 kg
tahinia
0.300 kg
0.100 kg
oliiviöljyä
0.060 kg
sitruunamehua
0.100 kg
vettä
0.000 kg
suolaa

Ohje

  1. Kuumenna härkäpavut ja herneet 100 °C höyryssä 2 minuutin ajan. Jäähdytä kylmän veden alla.
  2. Sekoita pavut ja muut raaka-aineet sekaisin tehosekoittimessa ja mausta suolalla.
kpl
g
1.5 kg
132 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
132 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
132 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.