Härkäpastrami

Härkäpastrami
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Härkäpastrami

Härkäpastrami

Ainekset8 annosta

1.200 kg
naudan ulkofileetä
0.010 kg
gourmet-suolahiutaleita
0.010 kg
mustapippuria myllystä
0.010 kg
korianterin siemeniä hienonnettuna
0.010 kg
paprikajauhetta
0.010 kg
fenkolinsiemeniä
0.010 kg
hienonnettua kuminaa
0.010 kg
fariinisokeria

Ohje

  1. Ota liha lämpenemään huoneenlämpöön n. tuntia ennen sen valmistusta.
  2. Hiero kaikki mausteet lihan pintaan ja paista rasvassa kuumalla pannulla se joka puolelta niin, että lihassyyt menevät kiinni.
  3. Kypsennä uunissa 150 asteessa vähintään 4 tuntia, kunnes lihasta on tullut mureaa.
  4. Anna vetäytyä ja leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi.
  5. Valmiin pastraamin voit tarjoilla esim. leipänä Valio ruiskiekko, jonka välistä löytyy myös smetanaa, tuorejuustoa, bbq-kastiketta, Valio Emmental sinileimaa, salaattia, punasipulia, tomaattia ja suolakurkkua. Lisäksi leivän kanssa sopii Valio ranskanperunat.
kpl
g
1.2 kg
133 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
133 kcal
Proteiini
22 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
133 kcal
Proteiini
22 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.