Skandinaavivivahteinen tataki tarjoillaan perunarieskan päällä ja lisukkeina toimivat rosmariinin ja puolukan herkät maut. Kahvi- ja cocktailtarjoilua parhaimillaan.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Skandinaavivivahteinen tataki tarjoillaan perunarieskan päällä ja lisukkeina toimivat rosmariinin ja puolukan herkät maut. Kahvi- ja cocktailtarjoilua parhaimillaan.
Härkätataki | |
---|---|
1.000 kg | härän sisäfileetä |
0.010 kg | suolaa |
0.200 kg | soijakastiketta |
0.100 kg | rypsiöljyä |
0.001 kg | jauhettua anista |
Rosmariinicreme | |
0.100 kg | tuoretta rosmariinia |
0.300 kg | rypsiöljyä |
0.500 kg | |
0.010 kg | suolaa |
0.010 kg | sitruunamehua |
Lisäksi | |
0.000 kg | |
0.000 kg | Valio GN-pizzapohjaa 340 g x 12 / 4,08 kg |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.