Härkätataki, rosmariinicremeä ja puolukkaa

Valio Food Solutions

Härkätataki, rosmariinicremeä ja puolukkaa

Skandinaavivivahteinen tataki tarjoillaan perunarieskan päällä ja lisukkeina toimivat rosmariinin ja puolukan herkät maut. Kahvi- ja cocktailtarjoilua parhaimillaan.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset25 annosta

Härkätataki

1.000 kg
härän sisäfileetä
0.010 kg
suolaa
0.200 kg
soijakastiketta
0.100 kg
rypsiöljyä
0.001 kg
jauhettua anista

Rosmariinicreme

0.100 kg
tuoretta rosmariinia
0.300 kg
rypsiöljyä
0.500 kg
0.010 kg
suolaa
0.010 kg
sitruunamehua

Lisäksi

0.000 kg
0.000 kg

Ohje

  1. Härkätataki

  2. Renssaa liha. Sekoita soijakastike, rypsiöljy ja anis emulsioksi. Ruskista liha todella kuumalla pannulla, samalla soijaemulsiolla valellen. Mausta suolalla. Jäähdytä ja viipaloi ohueksi. Marinoi lopulla soijaemulsiolla.
  3. Rosmariinicreme

  4. Ryöppää rosmariini kiehuvassa vedessä, n. 15 sek. Valuta ja jäähdytä heti kylmällä vedellä.
  5. Revi rosmariininlehdet oksista irti ja soseuta öljyn kanssa tehosekoittimessa, kunnes seos on lämmennyt hiukan - n. 2 min. Valuta keittiöharson läpi.
  6. Vaahdota crème fraîche ja lisää rosmariiniöljy hiljalleen vaahdon sekaan, koko ajan vatkaten. Mausta suolalla ja sitruunamehulla.
  7. Lisäksi

  8. Tarjoile härkätataki, rosmariinicreme ja puolukkahillo cocktail-paloina revityn perunarieskan päällä.
kpl
g
2.0 kg
293 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
293 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
27 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
293 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
27 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›