Hasselpähkinäcookies

Valio Food Solutions

Hasselpähkinäcookies

Ainekset1 annos

0.500 kg
0.400 kg
fariinisokeria
0.500 kg
sokeria
0.010 kg
vanilliinisokeria
0.200 kg
kananmunia
0.900 kg
vehnäjauhoja
0.010 kg
ruokasoodaa
0.400 kg
hasselpähkinärouhetta
2.920 kg (1 kpl à 2.920 kg)
2.920 kg (1 kpl à 2.920 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi, fariinisokeri, sokeri ja vanilliinisokeri.
  2. Lisää joukkoon munat yksitellen koko ajan sekoittaen.
  3. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu sooda ja hasselpähkinärouhe.
  4. Pyöritä massasta tankoja ja leikkaa tangot haluamasi kokoisiksi paloiksi. Pyöritä palat palloiksi ja aseta pellille.
  5. Paista cookiesit 180 asteisessa uunissa noin 16 minuuttia.
kpl
g
2.9 kg
461 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
461 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
55 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,2 g
Kalsium
29 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
461 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
55 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,2 g
Kalsium
29 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.