Siirry sisältöön
Haudutettua porsaanposkea ja omenaa

Haudutettua porsaanposkea ja omenaa

Haudutettua porsaanposkea ja omenaa

Ainekset

Haudutettu porsaanposki

  • 1,000 kg porsaanposkea
  • 0,100 kg sipulia
  • 0,100 kg porkkanaa
  • 0,200 kg hapahkoa omenaa
  • 1,000 kg vähäsuolaista lihalientä
  • 0,005 kg kanelitanko
  • 0,006 kg tähtianista
  • 0,002 kg kokonaista neilikkaa
  • 0,010 kg tuoretta timjamia
  • 0,001 kg laakerinlehteä
  • 0,003 kg kokonaisia mustapippureita

Kastike


Ohje

Poski

  1. Ruskista Porsaanposket öljyssä ja laita uuninkestävään pataan . Kuori juurekset ja omenat ja pilko tasakokoisiksi. Lisää mausteet ja yrtit pataan. Lisää lopuksi kiehuva lihaliemi ja laita hautumaan uuniin n. 100°c uuniin 5-6 tunniksi.

Kastike

  1. Siivilöi Porsaan haudutusliemi ja laita kattilaan omenamehun kanssa. Keitä lientä kasaan kunnes jäljellä on 2dl . Lisää ruokakerma ja mausta suolalla. Vatkaa joukkoon lopuksi voi ja mausta yrteillä


  2. Vuoden kokki 2012 Eero Vottonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 773 kcal
Proteiini 87,3 g
Hiilihydraatti 23,7 g
Rasva 35,7 g
Tyydyttynyt rasva 17,3 g
Ravintokuitu 3,9 g
Suola 56,8 g
Kalsium 482,1 mg
D-vitamiini 0,9 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 387 kcal
Proteiini 43,6 g
Hiilihydraatti 11,8 g
Rasva 17,9 g
Tyydyttynyt rasva 8,7 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 28,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search