Haudutettua porsaanposkea ja omenaa

Valio Food Solutions

Haudutettua porsaanposkea ja omenaa

Ainekset6 annosta

Haudutettu porsaanposki

1.000 kg
porsaanposkea
0.085 kg
sipulia
0.080 kg
porkkanaa
0.150 kg
hapahkoa omenaa
1.000 kg
vähäsuolaista lihalientä
0.005 kg
kanelitanko
0.006 kg
tähtianista
0.002 kg
kokonaista neilikkaa
0.010 kg
tuoretta timjamia
0.001 kg
laakerinlehteä
0.003 kg
kokonaisia mustapippureita

Kastike

0.500 kg
lihalientä Porsaan haudutusliemi
0.200 kg
0.200 kg
0.050 kg
0.005 kg
tuoretta timjamia hienonnettuna
0.005 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.003 kg
suolaa

Ohje

  1. Poski

  2. Ruskista Porsaanposket öljyssä ja laita uuninkestävään pataan . Kuori juurekset ja omenat ja pilko tasakokoisiksi. Lisää mausteet ja yrtit pataan. Lisää lopuksi kiehuva lihaliemi ja laita hautumaan uuniin n. 100°c uuniin 5-6 tunniksi.
  3. Kastike

  4. Siivilöi Porsaan haudutusliemi ja laita kattilaan omenamehun kanssa. Keitä lientä kasaan kunnes jäljellä on 2dl . Lisää ruokakerma ja mausta suolalla. Vatkaa joukkoon lopuksi voi ja mausta yrteillä
  5. ** Vuoden kokki 2012 Eero Vottonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
kpl
g
1.2 kg
285 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
285 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
285 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›