Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Hauskat kalapihvit ja juustomuusi
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Hauskat kalapihvit ja juustomuusi
Hauskat kalapihvit ja juustomuusi
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
25 annosta
Juustomuusi
2.000 kg
Valio perunasoseainesta
2.500 kg
Valio Eila® maitojuomaa 3%
0.020 kg
suolaa
0.500 kg
Valio Koskenlaskija® cheddar kastiketta
Lisäksi
3.000 kg
FS hauskoja kalapihvejä
0.000 kg
vohvelikuoria
Ohje
Juustomuusi
Sulata perunasoseaines.
Kuumenna maito ja lisää suola, sekä puolet perunasoseaineksesta. Sekoita ja kuumenna.
Lisää loput perunasoseaineksesta ja cheddar kastike.
Sekoita ja anna hautua n. 5 min.
Lisäksi
Paista kalapihvit ja tarjoa halutessasi vohvelista
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
8.0 kg
Laktoositon
136
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio perunasoseaines 2 kg x 4 / 8 kg
Valio Eila® 3 % maitojuoma 1 l laktoositon
Valio Koskenlaskija® 2,5 kg cheddar sanko laktoositon
FS hauskat kalapihvit 40 g x 125 / 5 kg vastuullinen valinta
Ravintosisältö annoksessa
Energia
136 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
136 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›