Hautarahka

Hautarahka

FoodService
232 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,500 kg Valio vispikermaa laktoositon
0,150 kg turkinpippureita
0,500 kg Valio maitorahkaa
0,050 kg sokeria
Lisäksi
0,200 kg Valio vadelmahilloa
Koristeluun
  keksejä
  tummaa suklaata sulatettuna
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sulata turkinpippurit kuumaan kermaan. Jäähdytä.

  • Vatkaa kerma vaahdoksi.

  • Lisää rahka ja sokeri.

Lisäksi
  • Jaa annoksittain ensin vadelmahillo pohjalle ja päälle rahka.

  • Koristele keksit hautakivien näköiseksi ja lisää ne annoskulhoihin

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!