Hautarahka

Valio Food Solutions

Hautarahka

Ainekset20 annosta

0.500 kg
0.150 kg
turkinpippureita
0.500 kg
0.050 kg
sokeria

Lisäksi

0.200 kg

Koristeluun

0.000 kg
keksejä
0.000 kg
tummaa suklaata sulatettuna

Ohje

  1. Sulata turkinpippurit kuumaan kermaan. Jäähdytä.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi.
  3. Lisää rahka ja sokeri.
  4. Lisäksi

  5. Jaa annoksittain ensin vadelmahillo pohjalle ja päälle rahka.
  6. Koristele keksit hautakivien näköiseksi ja lisää ne annoskulhoihin
kpl
g
1.4 kg
232 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
232 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
232 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›