Hedelmä-juustosalaatti

Valio Food Solutions

Hedelmä-juustosalaatti

Ainekset12 annosta

1.000 kg
0.500 kg
leipäjuustoa

Kastike

0.200 kg
0.200 kg
0.045 kg
Marianne crush -rouhetta
0.012 kg
sokeria

Ohje

  1. Kuutioi juusto ja imeytä juustosta irtoavaa heraa esim. hygienialiinaan noin tunnin ajan. Lisää "kuivattu" juusto sulatetun hedelmäsalaatin sekaan ja anna maustua pari tuntia.
  2. Vaahdota kerma ja lisää joukkoon ruokajogurtti, karkkirouhe ja sokeri. Tarjoa hedelmäsekoituksen kanssa.
kpl
g
2.0 kg
150 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
150 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
242 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
150 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
242 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›