Hedelmä-kermakakku

Valio Food Solutions

Hedelmä-kermakakku

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset8 kpl

Kakkupohja

1.500 kg
kananmunia
1.100 kg
sokeria
1.100 kg
vehnäjauhoja
3.700 kg (8 kpl à 0.463 kg)

Kasteluvesi

1.080 kg
vettä
0.120 kg
sokeria
1.200 kg (8 kpl à 0.150 kg)

Täyte

2.400 kg
2.400 kg (8 kpl à 0.300 kg)

Täytteeksi ja pinnalle

4.700 kg
4.700 kg (8 kpl à 0.588 kg)

Pinnalle

1.600 kg
tuoreita hedelmiä
1.600 kg (8 kpl à 0.200 kg)
13.600 kg (8 kpl à 1.700 kg)

Ohje

  1. Valmista kakkupohjat. Sekoita sokeri ja munat. Lämmitä seos 40 asteiseksi vesihauteessa. Vaahdota seos ja sekoita joukkoon varovasti vehnäjauhot. Annostele massa Ø 18 cm:n kakkurenkaisiin. Paista pohjat 180 asteisessa uunissa 35 minuuttia.
  2. Halkaise kakkupohjat kolmeen osaan ja kostuta ne keitetyllä ja jäähdytetyllä sokerivedellä. Täytä kakut kermavaahdolla ja ananas-greippitäytteellä. Kuorruta kakkujen pinta kermavaahdolla. Koristele kakun pinta hedelmillä.
kpl
g
12.3 kg
243 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
243 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
31 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
243 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
31 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›