Hedelmäherkku

Valio Food Solutions

Hedelmäherkku

Ainekset40 annosta

2.000 kg
0.040 kg
sokeria

Täyte

0.018 kg
liivatelehtiä
0.500 kg
0.500 kg
0.500 kg

Pohja

0.215 kg

Koristeluun

0.050 kg
valkosuklaata laktoositon

Ohje

  1. Valuta hedelmäsekoituksesta hedelmäliemi talteen. Vuoraa tuorekelmulla GN 1/1-65 -astian pohja. Levitä pohjalle sulatetut ja valutetut hedelmät, joihin on sekoitettu sokeri.
  2. Liota liivatelehtiä runsaassa kylmässä vedessä n. 10 min. Valmista täyte sekoittamalla keskenään ruokajogurtti, kinuskitäyte ja kermavaahto. Kiehauta 1 dl hedelmälientä ja liota siihen puristetut liivatelehdet. Kaada liivateseos ohuena nauhana täytteen joukkoon.
  3. Levitä täyte hedelmien päälle astiaan. Laita tunniksi kylmään hyytymään. Kostuta vetopohja hedelmäliemellä ja asettele vetopohja hyytyneen täytteen päälle. Hyydytä kylmässä vielä 1 - 2 tuntia.
  4. Kumoa hyytynyt levy tarjoilualustalle. Tarjoa kahvin kanssa tai jälkiruokana.
Vinkki

Vinkki

Pinnan voi koristella laktoosittomilla valkosuklaalastuilla.
kpl
g
3.4 kg
162 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
162 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
162 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›