Hedelmäinen marenkikakku

Valio Food Solutions

Hedelmäinen marenkikakku

Ainekset12 annosta

0.500 kg
1.000 kg
0.025 kg
sokeria

Marenki

0.060 kg
valkuaisia
0.130 kg
sokeria
0.075 kg
mantelirouhetta

Tarjoiluun

0.000 kg
mangososetta

Ohje

  1. Valmista ensin marenki vaahdottamalla valkuaiset ja lisää sokeria vähitellen koko ajan vatkaten, kunnes seos on marenkimaista. Lisää joukkoon varovasti nostellen mantelirouhe.
  2. Nosta murotaikina GN 1/2-20 -astiaan ja levitä päälle sulatetut ja valutetut hedelmät. Paista kiertoilmauunissa 150 asteessa n. 20 min. Levitä marenkiseos piirakan päälle ja jatka paistamista, kunnes saa kauniin värin, n. 10 min. Jäähdytä.
  3. Tarjoa mangososeen kanssa.
kpl
g
1.2 kg
217 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
217 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
12 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
217 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
12 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.