Hedelmäinen Rahkapiirakka

Hedelmäinen Rahkapiirakka
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Hedelmäinen Rahkapiirakka

Hedelmäinen Rahkapiirakka

Helppo hedelmäinen rahkapiirakka jonka valmistaminen onnistuu myös suuremmille asiakasmäärille.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset16 annosta

Pohja

0.500 kg

Täyte

0.200 kg
0.500 kg
0.070 kg
sokeria
0.200 kg
0.035 kg
sitruunamehua
0.120 kg
Valio kokomunamassaa

Ohje

  1. Nosta Valio murotaikinalevy sulamaan leivinpaperin päälle GN 1/2 35mm vuokaan. Nostele taikinaa vuoan reunalle, jotta täyte pysyy vuoassa. Vaahdota kerma. Sekoita loput täytteen ainekset ja levitä täyte pohjalle. Paista kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 40-50 min. Peitä tarvittaessa paiston loppupuolella ettei pinta pala. Jäähdytä hyvin ennen tarjoilua.
  2. Kokeile myös muita Valion täytteitä rahkapiirakan maustamiseen.

kpl
g
1.6 kg
259 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
259 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
259 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.