Hedelmäinen rahkawiener

Valio Food Solutions

Hedelmäinen rahkawiener

Ainekset110 kpl

Wienertaikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.500 kg
5.530 kg (110 kpl à 0.050 kg)

Rahkatäyte

1.300 kg
0.325 kg
sokeria
0.325 kg
kananmunia
0.090 kg
0.160 kg
2.200 kg (110 kpl à 0.020 kg)

Pinnalle

1.650 kg
1.650 kg (110 kpl à 0.015 kg)
9.380 kg (110 kpl à 0.085 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  2. Kauli taikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 9 x 9 cm:n paloiksi. Taita kulmat keskelle. Nostata wienerit.
  3. Valmista rahkatäyte sekoittamalla täytteen aineet.
  4. Voitele nousseet wienerit ja pursota keskelle rahkatäytettä. Pursota rahkatäytteen keskelle mango-appelsiini-limetäytettä.
  5. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia.
kpl
g
11.0 kg
298 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
298 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
26 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
298 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
26 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›