Hedelmäiset rahkamaljat

Hedelmäiset rahkamaljat

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
129 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Hilloke
0,500 kg Food Service omenakuutioita
0,043 kg sokeria
0,050 kg Valio appelsiinitäysmehu perinteistä
0,030 kg sitruunamehua
Rahkaseos
0,300 kg Valio maitorahkaa laktoositon
0,200 kg Valio kuohukermaa laktoositon
0,060 kg sokeria
0,009 kg vanilliinisokeria
0,002 kg inkivääriä
Koristeluun
  paahdettuja mantelilastuja
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Kiehauta hillokkeen ainekset keskenään ja anna jäähtyä.

  • Lisää mausteet rahkan joukkoon. Vaahdota kerma ja sekoita rahkaseokseen.

  • Annostele jälkiruokamaljojen pohjalle hilloketta ja päälle rahkaseosta. Koristele paahdetuilla mantelilastuilla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!