Hedelmäkermakakku

Hedelmäkermakakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Hedelmäkermakakku

Hedelmäkermakakku

Ainekset8 kpl

Kakkupohja

1.500 kg
kananmunia
1.100 kg
sokeria
1.100 kg
vehnäjauhoja
3.700 kg (8 kpl à 0.463 kg)

Kasteluvesi

1.080 kg
vettä
0.120 kg
sokeria
1.200 kg (8 kpl à 0.150 kg)

Täyte

1.600 kg
1.600 kg (8 kpl à 0.200 kg)

Täytteeksi ja pinnalle

3.200 kg
3.200 kg (8 kpl à 0.400 kg)

Pinnalle

2.000 kg
hedelmiä
2.000 kg (8 kpl à 0.250 kg)

Pinnalle

0.400 kg
0.400 kg (8 kpl à 0.050 kg)
12.100 kg (8 kpl à 1.513 kg)

Ohje

  1. Valmista kakkupohjat. Sekoita sokeri ja munat. Lämmitä seos 40 asteiseksi vesihauteessa. Vaahdota seos ja sekoita joukkoon varovasti vehnäjauhot. Annostele massa Ø 18 cm:n kakkurenkaisiin. Paista pohjat 180 asteisessa uunissa 35 minuuttia.
  2. Halkaise kakkupohjat kolmeen osaan ja kostuta ne keitetyllä ja jäähdytetyllä sokerivedellä. Täytä kakut kermavaahdolla ja ananas-greippitäytteellä. Kuorruta kakkujen pinta kermavaahdolla. Koristele kakun pinta hedelmillä. Laita hedelmien pinnalle kirkaskuumahyytelöä.
kpl
g
12.1 kg
225 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
225 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
225 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.