Siirry sisältöön
Hedelmäkermakakku

Hedelmäkermakakku

Hedelmäkermakakku

Ainekset

Kakkupohja

  • 1,500 kg kananmunia
  • 1,100 kg sokeria
  • 1,100 kg vehnäjauhoja

Kasteluvesi

  • 1,080 kg vettä
  • 0,120 kg sokeria

Täyte

Täytteeksi ja pinnalle

Pinnalle

  • 2,000 kg hedelmiä
  • 0,400 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä

Ohje

  1. Valmista kakkupohjat. Sekoita sokeri ja munat. Lämmitä seos 40 asteiseksi vesihauteessa. Vaahdota seos ja sekoita joukkoon varovasti vehnäjauhot. Annostele massa Ø 18 cm:n kakkurenkaisiin. Paista pohjat 180 asteisessa uunissa 35 minuuttia.
  2. Halkaise kakkupohjat kolmeen osaan ja kostuta ne keitetyllä ja jäähdytetyllä sokerivedellä. Täytä kakut kermavaahdolla ja ananas-greippitäytteellä. Kuorruta kakkujen pinta kermavaahdolla. Koristele kakun pinta hedelmillä. Laita hedelmien pinnalle kirkaskuumahyytelöä.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 3265 kcal
Proteiini 46,3 g
Hiilihydraatti 382,4 g
Rasva 169,8 g
Tyydyttynyt rasva 92,2 g
Ravintokuitu 11,2 g
Suola 1,1 g
Kalsium 429,9 mg
D-vitamiini 3,6 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 216 kcal
Proteiini 3,1 g
Hiilihydraatti 25,3 g
Rasva 11,2 g
Tyydyttynyt rasva 6,1 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search