Hedelmäwiener

Hedelmäwiener
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Hedelmäwiener

Hedelmäwiener

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset40 kpl

Taikina

2.000 kg
vettä
0.150 kg
0.400 kg
kananmunia
0.060 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.300 kg
hiivaa
0.800 kg
4.000 kg
vehnäjauhoja
1.400 kg
9.510 kg (40 kpl à 0.238 kg)

Täyte

1.400 kg
1.400 kg (40 kpl à 0.035 kg)

Viimeistely

0.500 kg
0.300 kg
pomadaa
0.800 kg (40 kpl à 0.020 kg)
11.710 kg (40 kpl à 0.293 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan aineet. Lopuksi voi. Sekoita, älä vaivaa. Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 2 x 4 .
  2. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  3. Kauli taikina 10mm:n vahvuiseksi matoksi ja leikkaa n. 2 cm:n suikaleiksi.
  4. Taita aihio solmuun ja laita paperikapseliin.
  5. Nostata alle 33°C:ssa. Annostele ananas-greippitäyte pinnalle.
  6. Paista 210°C:een uunissa n. 20 min. Paiston alussa höyrytys.
  7. Pensselöi jäähtyneet wienerit lämmitetyllä hyytelöllä.
  8. Koristele pomadalla.
kpl
g
5.8 kg
326 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
326 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
326 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.