Hehku luumut juustotarjoiluun

Hehku luumut juustotarjoiluun
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Hehku luumut juustotarjoiluun

Hehku luumut juustotarjoiluun

Tämä ohje on Vuoden Kokki 2019 Mikko Kaukosen käsialaa.

Vuoden Kokki
Tehnyt
Vuoden Kokki

Ainekset80 annosta

4.250 kg
tuoreita luumuja
2.000 kg
Valio Hehku juomaa
1.000 kg
hillosokeria
0.015 kg
pektiiniä
0.010 kg
tähtianista
0.030 kg
kanelitankoa

Ohje

  1. Poista luumuista kivet, laita kaikki ainekset kattilaan ja keitä noin 5 minuuttia, kunnes luumut ovat kypsiä.
  2. Poista luumut liemestä, keitä lientä 15 min. ja kaada huoneenlämpöinen liemi luumujen päälle ja siirrä kylmään.
kpl
g
5.2 kg
93 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
93 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
93 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.