Hehkuva patapaisti

Hehkuva patapaisti
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Hehkuva patapaisti

Hehkuva patapaisti

Ainekset20 annosta

2.000 kg
naudan ulko- tai sisäpaistia
0.030 kg
0.005 kg
suolaa
0.255 kg
pakastesipulikuutioita
0.300 kg
1.000 kg
Valio Hehku juomaa
0.000 kg
laakerinlehteä
0.010 kg
kokonaista mustapippuria
0.025 kg
balsamietikkaa
0.400 kg
0.015 kg
piparkakkua

Pinnalle

0.000 kg
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön 1/2 t ennen valmistusta. Leikkaa paisti poikkisyin reiluiksi kuutioiksi tai suikaleiksi.
  2. Mausta lihat suolalla ja ruskista lihapalat. Lisää pannulle sipuli ja porkkanat.
  3. Laita klihapalat GN 1/1 vuokaan.
  4. Lisää Hehku ja mausteet. Kypsennä uunissa kannen alla 150 asteessa n. 2 1/2 tuntia tai kunnes liha on mureaa.
  5. Lisää ruokakerma ja murennetut piparkakut. Anna hautua hetki. Tarkista suola. Ripota pinnalle persiljaa.
  6. Tarjoa Valio laatikoiden kanssa. Lisäkkeeksi sopivat puolukkasurvos ja maustekurkut.
kpl
g
4.0 kg
94 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
94 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
94 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.