Heli-täytepitko

Heli-täytepitko
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Heli-täytepitko

Heli-täytepitko

Ainekset17 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.020 kg
suolaa
0.300 kg
sokeria
0.150 kg
hiivaa
0.150 kg
kananmunia
0.010 kg
kardemummaa
0.300 kg
2.300 kg
vehnäjauhoja
4.330 kg (17 kpl à 0.255 kg)

Täyte

0.600 kg
0.150 kg
kananmunia
0.075 kg
0.225 kg
vettä
0.075 kg
0.450 kg
1.575 kg (17 kpl à 0.093 kg)

Päälle

0.680 kg
stroisselia
0.680 kg (17 kpl à 0.040 kg)

Pinnalle

0.340 kg
pomadaa
0.340 kg (17 kpl à 0.020 kg)
6.925 kg (17 kpl à 0.407 kg)

Ohje

  1. Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Valmista vedestä ja vaniljakreemijauheesta vaniljakreemi. Sekoita kreemin joukkoon täytteen muut aineet tasaiseksi täytteeksi
  3. Kauli pullataikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 15 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  4. Taita nauhat kolmen osaan siten, että sauma tulee alas keskelle. Leikkaa nauhat 28 cm:n pituisiksi pitkoiksi.
  5. Nostata pitkot ja paina pitkojen keskelle ura pituussuuntaan. Voitele pitkot ja pursota täytettä pitkojen päälle. Ripottele pinnalle stroisselia
  6. Paista pitkot 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Pomadoi jäähtyneet pitkot
kpl
g
6.9 kg
279 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
279 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
279 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.