Helpot täytteet kakkuihin ja leivoksiin

Valio Food Solutions

Helpot täytteet kakkuihin ja leivoksiin

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset1 kpl

Mansikkatäyte:

0.300 kg
1.000 kg
1.300 kg (1 kpl à 1.300 kg)

Mustikkatäyte:

0.250 kg
1.000 kg
1.250 kg (1 kpl à 1.250 kg)

Tuorejuustotäyte:

0.300 kg
1.000 kg
0.100 kg
tomusokeria
1.400 kg (1 kpl à 1.400 kg)

Appelsiinisuklaatäyte:

0.100 kg
1.000 kg
0.200 kg
tummaa suklaata
0.120 kg
1.420 kg (1 kpl à 1.420 kg)
5.370 kg (1 kpl à 5.370 kg)

Ohje

  1. Mansikkatäyte

  2. Vaahdota kerma ja lisää mansikkatäyte. Vatkaa tasaiseksi.
  3. Mustikkatäyte

  4. Vaahdota kerma ja lisää mustikkatäyte. Vaahdota tasaiseksi.
  5. Tuorejuustotäyte

  6. Vaahdota kerma ja lisää tomusokeri sekä tuorejuusto. Vaahdota tasaiseksi.
  7. Appelsiinisuklaatäyte

  8. Lämmitä appelsiinimehu ja sulata suklaa joukkoon. Lisää appelsiinikuorihillo joukkoon.
  9. Vaahdota kerma ja lisää n 40°C suklaa seos joukkoon nostellen.
kpl
g
5.4 kg
330 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
330 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
31 g
Tyydyttynyt rasva
18 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
47 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
330 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
31 g
Tyydyttynyt rasva
18 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
47 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›