Helppo Ananas-Greippikääretorttu

Helppo Ananas-Greippikääretorttu
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Helppo Ananas-Greippikääretorttu

Helppo Ananas-Greippikääretorttu

Helposti valmistettava kääretorttu Valion tummasta vetopohjasta.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset17 annosta

0.430 kg

Kostutus

0.100 kg

Täyte

0.300 kg
0.250 kg
0.250 kg
0.250 kg

Koristeluun

0.200 kg
0.004 kg
vaniljasokeria
0.004 kg
keltaista strösseliä

Ohje

  1. Kostuta sulatettu vetopohja Valio Eila® maitojuomalla.
  2. Vaahdota Valio vispikerma , sekoita joukkoon muut täytteen raaka-aineet.
  3. Levitä täyte vetopohjalle ja kääri rullalle. Anna vetäytyä pari tuntia kylmässä.
  4. Leikkaa viipaleiksi ja koristele viipaleet vaahdotetulla vaniljakermalla. Koristele strösselillä.
  5. Kokeile myös muita Valion täytteitä kääretortun täytteeseen.

kpl
g
1.8 kg
252 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
252 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
252 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.