Siirry sisältöön
Herkkuletut

Herkkuletut

Herkkuletut

Ainekset

Täytteeksi


Ohje

  1. Sulata letut kylmiössä, hyvin peitettynä.
  2. Vaahdota vaniljakastike.
  3. Sekoita hillo rahkan joukkoon ja nostele lopuksi vaniljavaahto varovasti joukkoon.
  4. Lämmitä letut uunissa kevyesti. Täytä letut täytteellä ja taita taskuksi.
  5. Koristele tomusokerilla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 161 kcal
Proteiini 7,4 g
Hiilihydraatti 16,5 g
Rasva 7,4 g
Tyydyttynyt rasva 2,4 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,5 g
Kalsium 14,2 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 149 kcal
Proteiini 6,9 g
Hiilihydraatti 15,3 g
Rasva 6,8 g
Tyydyttynyt rasva 2,2 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search