Voisiko munkit olla herkullisempia, kun täytät ne runsailla täytteillä ja tarjoilet runsaan valikoiman asiakkaillesi. Helppoa valmistaa ja houkuttelevaa nautiskelijoille.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Voisiko munkit olla herkullisempia, kun täytät ne runsailla täytteillä ja tarjoilet runsaan valikoiman asiakkaillesi. Helppoa valmistaa ja houkuttelevaa nautiskelijoille.
Esitaikina | |
---|---|
1.000 kg | vettä |
0.100 kg | |
0.120 kg | |
0.010 kg | hiivaa |
1.000 kg | vehnäjauhoja |
2.230 kg (69 kpl à 0.032 kg) | |
Taikina | |
2.230 kg | esitaikinaa |
0.025 kg | suolaa |
0.250 kg | sokeria |
0.150 kg | hiivaa |
0.400 kg | kananmunia |
0.290 kg | |
1.500 kg | vehnäjauhoja |
4.845 kg (69 kpl à 0.070 kg) | |
Vadelmatäyte | |
2.000 kg | |
0.600 kg | |
2.600 kg (69 kpl à 0.038 kg) | |
Suklaatäyte | |
2.000 kg | |
0.400 kg | tummaa suklaata |
0.400 kg | |
2.800 kg (69 kpl à 0.041 kg) | |
Vanilja-berrycud täyte | |
2.000 kg | |
1.400 kg | |
3.400 kg (69 kpl à 0.049 kg) | |
Kanelitäyte | |
2.400 kg | |
2.400 kg (69 kpl à 0.035 kg) | |
Pinnalle | |
0.000 kg | hienoa sokeria |
0.000 kg | tomusokeria |
0.000 kg | kanelia |
0.000 kg (69 kpl à 0.000 kg) | |
18.275 kg (69 kpl à 0.265 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.