Herkkutäytepulla

Herkkutäytepulla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Herkkutäytepulla

Herkkutäytepulla

Ainekset100 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.500 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
5.030 kg (100 kpl à 0.050 kg)

Täyte

0.480 kg
0.320 kg
sokeria
0.320 kg
0.160 kg
1.280 kg (100 kpl à 0.013 kg)

Pinnalle

0.300 kg
stroisselia
0.300 kg (100 kpl à 0.003 kg)
6.610 kg (100 kpl à 0.066 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikina aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Leivo taikinasta 50 g:n painoisia pyöreitä pullia
  3. Valmista rahkatäyte sekoittamalla pehmeän voin joukkoon täytteen muut aineet.
  4. Paina nousseiden pullien keskelle kuoppa. Voitele pullat kananmunalla. Pursota rahkatäyte kuoppiin ja sirottele pinnalle stroisselia.
  5. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia.
kpl
g
6.6 kg
340 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
340 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
340 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.