Hernehummus

Valio Food Solutions

Hernehummus

Ainekset20 annosta

0.500 kg
0.050 kg
tahinia
0.100 kg
0.030 kg
0.005 kg
limetti- tai sitruunamehua
0.003 kg
valkosipulin kynttä
0.100 kg
0.002 kg
rouhittua mustapippuria
0.001 kg
suolaa

Ohje

  1. Valmistusohje

  2. Kaada sulaneet herneeet korkeaan kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella. Lisää muut aineet ja sekoita tahnaksi.
  3. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa lisää mausteita. Tarjoa lisäkkeenä erillisestä kulhosta tai käytä täytteenä.
kpl
g
0.8 kg
98 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
98 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
98 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›