Siirry sisältöön
Hernehummus

Hernehummus

Hernehummus

Ainekset


Ohje

Valmistusohje

  1. Kaada sulaneet herneeet korkeaan kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella. Lisää muut aineet ja sekoita tahnaksi.
  2. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa lisää mausteita. Tarjoa lisäkkeenä erillisestä kulhosta tai käytä täytteenä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 53 kcal
Proteiini 2,1 g
Hiilihydraatti 2,9 g
Rasva 3,4 g
Tyydyttynyt rasva 0,7 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,1 g
Kalsium 33 mg
D-vitamiini 0,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 135 kcal
Proteiini 5,3 g
Hiilihydraatti 7,4 g
Rasva 8,7 g
Tyydyttynyt rasva 1,9 g
Ravintokuitu 3,1 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search