Hernejauhispihvit ja lämmin varhaisperunasalaatti

Hernejauhispihvit ja lämmin varhaisperunasalaatti
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Hernejauhispihvit ja lämmin varhaisperunasalaatti

Hernejauhispihvit ja lämmin varhaisperunasalaatti

Varhaisperunat ovat odotettu kesän merkki, ja niistä tehty salaatti vetoaa aina asiakkaisiin. Yhdistä se kasviproteiinipihveihin, niin syntyy ruokaisa ateria.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

1.050 kg
GoGreen hernejauhispihvejä

Perunasalaatti

2.000 kg
varhaisperunaa , keitettynä
0.200 kg
sitruunalla maustettua oliiviöljyä
0.051 kg
tuoreita yrttejä , hienonnettuna (esim. minttua, tilliä, lehtipersiljaa)
0.020 kg
valkosipulia , murskana
0.005 kg
sitruunankuorta
0.010 kg
suolaa
0.005 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Paista hernejauhispihvit kypsiksi.
  2. Sekoita keskenään öljy, yrtit, valkosipulimurska, sitruunan kuori ja mausteet.
  3. Kuumenna ja paahda lohkottuihin perunoihin öljyssä rapea pinta. Kumoa perunat vuokaan ja sekoita joukkoon yrtti-sitruunaseos. Tarjoa lämpimänä.
  4. VINKKI: Hernejauhispihvit sopivat mainiosti myös vegeburgerin väliin.
kpl
g
3.4 kg
149 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
149 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
149 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.