Hernelevite

Hernelevite
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Hernelevite

Rahkalla kevennetty levite leipäpöytään.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset68 annosta

0.850 kg
0.200 kg
0.300 kg
hernepyrettä
0.001 kg
kuivattua minttua
0.003 kg
suolaa
0.010 kg
kylmätärkkelystä

Ohje

  1. Annostele yleiskoneen kulhoon sulatetun hernepyreen joukkoon kaikki muut raaka-aineet paitsi kylmätärkkelys. Käynnistä yleiskone ja ripottele kylmätärkkelys joukkoon. Jatka vaahdotusta hetki. Annan tekeytyä kylmässä ja tarjoile leipäpöydässä.
kpl
g
1.4 kg
190 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
190 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
190 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.