HHT Kaali-possupata

HHT Kaali-possupata

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
103 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

1,200 kg porsaanlihakuutioita
0,030 kg Valio Eila® voita
0,800 kg valkokaalia karkeina suikaleina
0,500 kg Food Service sipulikuutioita
0,500 kg Valio punajuurisuikaleita
0,300 kg etikkapunajuuria
0,200 kg etikkapunajuurilientä
0,200 kg Valio smetanaa laktoositon
0,250 kg Valio AURA® murua
0,500 kg lihalientä
0,006 kg salviaa
0,025 kg hienonnettua persiljaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sulata voi GN 1/1-65 -astiassa. Ruskista lihapalat astiassa kiertoilmauunissa 200 asteessa noin 15 min. Siirrä kattilaan tai pataan.

  • Lisää kaalisuikaleet, sipuli, punajuurisuikaleet ja lohkoiksi leikatut punajuuret. Kypsennä noin 1 1/2 tuntia. Lisää tarvittaessa 5 dl lihalientä. Ripottele päälle AURA muru, lihaliemi, smetana, salvia ja persilja.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!