Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Hiivaa sisältävä ruiskoristetaikina
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Hiivaa sisältävä ruiskoristetaikina
Hiivaa sisältävä ruiskoristetaikina
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Leipomo
Ainekset
1 annos
2.000 kg
vettä
0.080 kg
hiivaa
0.060 kg
suolaa
0.100 kg
Valio voita
3.000 kg
ruisjauhoja
0.200 kg
vehnäjauhoja
5.440 kg (1 kpl à 5.440 kg)
5.440 kg (1 kpl à 5.440 kg)
Ohje
Sekoita 28-30 asteiseen veteen taikinan aineet. Vaivaa taikinaksi 2 + 5 minuuttia.
Muotoile taikinasta esim Richemont-tekniikalla kerroksellisia, osittain kolmiulotteisia hahmoja.
Paista noin 170 asteisessa uunissa noin 1 tunti riippuen osien koosta.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
5.4 kg
206
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio voi 4x5 kg HYLA®
Ravintosisältö annoksessa
Energia
206 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
8 g
Suola
1,1 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
206 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
8 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›