Himosilakat 2018

Himosilakat 2018
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Himosilakat 2018

Himosilakat 2018

Legendaariset himosilakat hurmaavat juhlapöydässä. Silakat tuunataan tässä reseptissä makealla punasipulihillokkeella.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset15 annosta

0.800 kg
silakkafileitä, pakaste
0.500 kg
vettä
0.100 kg
väkiviinaetikkaa
0.020 kg
suolaa

Marinadi

0.500 kg
vettä
0.250 kg
väkiviinaetikkaa
0.300 kg
punasipulihilloketta
0.200 kg
keltasipulia viipaleina
0.030 kg
tilliä
0.005 kg
kokonaisia maustepippureita
0.005 kg
kokonaisia mustapippureita
0.002 kg
kokonaisia valkopippureita
0.050 kg
sokeria
0.020 kg
suolaa

Ohje

  1. Sekoita vesi, etikka ja suola sekaisin ja kaada silakoiden päälle. Anna liota vähintään 6 tuntia tai yön yli.
  2. Marinadi

  3. Valuta silakkafileet ja poista fileistä nahka. Sekoita vesi, etikka, sipuli, punasipulihilloke, tilli ja mausteet sekaisin. Kaada marinadi nahattomien silakoiden joukkoon. Anna maustua noin 6 tuntia.
kpl
g
1.2 kg
64 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
64 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
64 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.