Legendaariset himosilakat hurmaavat juhlapöydässä. Silakat tuunataan tässä reseptissä makealla punasipulihillokkeella.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Legendaariset himosilakat hurmaavat juhlapöydässä. Silakat tuunataan tässä reseptissä makealla punasipulihillokkeella.
1.000 kg | FS silakkafileitä |
0.500 kg | vettä |
0.100 kg | väkiviinaetikkaa |
0.020 kg | suolaa |
Marinadi | |
---|---|
0.500 kg | vettä |
0.250 kg | väkiviinaetikkaa |
0.300 kg | |
0.200 kg | keltasipulia viipaleina |
0.030 kg | tilliä |
0.005 kg | kokonaisia maustepippureita |
0.005 kg | kokonaisia mustapippureita |
0.002 kg | kokonaisia valkopippureita |
0.050 kg | sokeria |
0.020 kg | suolaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.