Himosilakat 2018

Himosilakat 2018

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
73 kcal / 100g
Legendaariset himosilakat hurmaavat juhlapöydässä. Silakat tuunataan tässä reseptissä makealla punasipulihillokkeella.
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

1,000 kg Valio silakkafileitä
0,500 kg vettä
0,100 kg väkiviinaetikkaa
0,020 kg suolaa
Marinadi
0,500 kg vettä
0,250 kg väkiviinaetikkaa
0,300 kg Valio punasipulihilloketta
0,200 kg keltasipulia viipaleina
0,030 kg tilliä
0,005 kg kokonaisia maustepippureita
0,005 kg kokonaisia mustapippureita
0,002 kg kokonaisia valkopippureita
0,050 kg sokeria
0,020 kg suolaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sekoita vesi, etikka ja suola sekaisin ja kaada silakoiden päälle. Anna liota vähintään 6 tuntia tai yön yli.

Marinadi
  • Valuta silakkafileet ja poista fileistä nahka. Sekoita vesi, etikka, sipuli, punasipulihilloke, tilli ja mausteet sekaisin. Kaada marinadi nahattomien silakoiden joukkoon. Anna maustua noin 6 tuntia.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!