Hodari

Valio Food Solutions

Hodari

Ainekset8 annosta

0.560 kg
0.044 kg
kananmuna
0.000 kg
0.051 kg
rucolaa
0.800 kg
makkaraa
0.000 kg
marinoitua punasipulia
0.100 kg
pekonia paahdettuna
0.080 kg
nachos-chipsejä

Kastike

0.200 kg
0.100 kg
0.100 kg
Dijon-sinappia

Lisäksi

1.600 kg

Ohje

  1. Viillä sulaneet croissantit päältä auki. Voitele munalla ja lisää AURA-murua päälle.
  2. Paista kypsiksi mieluiten patonkipellillä.
  3. Laita kypsien croissanttien väliin rucolaa, kypsennettyä makkaraa, punasipulia, murskattua pekonia ja nachoja.
  4. Kastike

  5. Vaahdota kaikki aineet keskenään ja viimeistele hodarit.
  6. Paista bataattilohkot rapeiksi ja tarjoile hodarien kanssa.
kpl
g
3.0 kg
205 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
205 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Kalsium
13 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
205 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Kalsium
13 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›