Hodari

Hodari

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
205 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,560 kg Valio croissantteja
0,044 kg kananmuna
  Valio AURA® murua
0,051 kg rucolaa
0,800 kg makkaraa
  marinoitua punasipulia
0,100 kg pekonia paahdettuna
0,080 kg nachos-chipsejä
Kastike
0,200 kg Valio smetanaa laktoositon
0,100 kg Valio Viola® chili-paprika tuorejuustoa laktoositon
0,100 kg Dijon-sinappia
Lisäksi
1,600 kg Valio paahdettuja bataattilohkoja
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Viillä sulaneet croissantit päältä auki. Voitele munalla ja lisää AURA-murua päälle.

  • Paista kypsiksi mieluiten patonkipellillä.

  • Laita kypsien croissanttien väliin rucolaa, kypsennettyä makkaraa, punasipulia, murskattua pekonia ja nachoja.

Kastike
  • Vaahdota kaikki aineet keskenään ja viimeistele hodarit.

  • Paista bataattilohkot rapeiksi ja tarjoile hodarien kanssa.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!