Hodari

Hodari
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Hodari

Ainekset8 annosta

0.560 kg
pakaste croissantteja
0.044 kg
kananmuna
0.000 kg
0.051 kg
rucolaa
0.800 kg
makkaraa
0.000 kg
marinoitua punasipulia
0.100 kg
pekonia paahdettuna
0.080 kg
nachos-chipsejä

Kastike

0.200 kg
0.100 kg
0.100 kg
Dijon-sinappia

Lisäksi

1.600 kg
ranskanperunoita

Ohje

  1. Viillä sulaneet croissantit päältä auki. Voitele munalla ja lisää AURA-murua päälle.
  2. Paista kypsiksi mieluiten patonkipellillä.
  3. Laita kypsien croissanttien väliin rucolaa, kypsennettyä makkaraa, punasipulia, murskattua pekonia ja nachoja.
  4. Kastike

  5. Vaahdota kaikki aineet keskenään ja viimeistele hodarit.
  6. Paista maalaisranskalaiset rapeiksi ja tarjoile hodarien kanssa.
kpl
g
3.0 kg
208 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
208 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
208 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.