Homejuustopatonki

Valio Food Solutions

Homejuustopatonki

Ainekset15 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.060 kg
0.030 kg
suolaa
0.030 kg
sokeria
0.080 kg
hiivaa
0.050 kg
1.700 kg
vehnäjauhoja
2.950 kg (15 kpl á 0.197 kg)

Täyte

0.350 kg
kananmunaa
0.600 kg
0.400 kg
1.350 kg (15 kpl á 0.090 kg)

Pinnalle

0.150 kg
0.150 kg (15 kpl á 0.010 kg)
4.450 kg (15 kpl á 0.297 kg)

Ohje

  1. Valmista taikina vaivaamalla taikinan aineet yhteen. Anna taikinan levätä 20 minuuttia.
  2. Leivo taikinasta pitkänmallisia patonkeja. Nostata patongit
  3. Valmista täyte sekoittamalla AURA muru ja juustoraaste keskenään. Sekoita seoksen joukkoon kananmunaa, kunnes täyte on sopivaa pursotettavaksi
  4. Vedä nousseiden patonkien pintaan pituussuuntaan viilto. Pursota täytettä viiltoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta
  5. Paista patongit 210 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
kpl
g
4.5 kg
261 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
261 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g
Kalsium
205 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
261 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g
Kalsium
205 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.