Hummuslauta

Hummuslauta
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Hummuslauta

Kokoa vapun noutopöydän vetonaula erilaisten tuunattujen hummusten ympärille. Dippailuun sopivat niin kasvikset, hedelmät, vihannekset kuin viljatuotteetkin.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset50 annosta

2.500 kg
vihreää hernehummusta , esim. Sevan
2.500 kg
punajuurihummusta , esim. Sevan
2.500 kg
hummusta , esim. Sevan
2.500 kg
tulista hummusta , esim. Sevan Hot & Spicy

Ohje

  1. Koristeluun

  2. Hernehummukseen murskattuja pakasteherneitä, herneenversoja tai mintunlehtiä.
  3. Punajuurihummukseen Valio Aura® murennettua sinihomejuustoa ja punajuuren versoja.
  4. Hummukseen Valiojogurtti® maustamaton laktoositon -jogurttia, hienonnettua tomaattia ja salottisipulia.
  5. Hot & Spicy hummukseen makeaa ¬chili¬kastiketta ja hienonnettua korianteria.
  6. Lisukkeet

  7. Tarjoile hummukset esim. naposteluporkkanoita, pieniä paprikoita, rapean sydänsalaatin lehtiä, erilaisia versoja, lehtiselleriä, kesäkurpitsaa, luumukirsikka-, pisara- ja kirsikkatomaatteja, viinirypäleitä, omenaa, herkkusieniä, oliiveja, suolaisia keksejä ja tortillachipsejä.
  8. Valmistus

  9. Siirrä hummukset tarjoiluastioihin ja koristele jokaisen pinta.
  10. Aseta hummusastiat isolle laudalle ja ryhmittele niiden ympärille erilaisia dipattavia keksejä, vihanneksia ja hedelmiä. Nosta tarjolle.
0
158 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
158 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
158 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.