Hunajainen mansikkapiimä ja kookoskeksit

Hunajainen mansikkapiimä ja kookoskeksit
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Hunajainen mansikkapiimä ja kookoskeksit

Hunajainen mansikkapiimä ja kookoskeksit

Happaman ja makean täydellinen sekoitus. Loistava kombo edustustarjoiluihin tai noutopöydän jälkiruokiin.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset15 annosta

Kookoskeksit

0.200 kg
0.100 kg
sokeria
0.044 kg
kananmunaa
0.240 kg
vehnäjauhoja
0.003 kg
leivinjauhetta
0.150 kg
kookoshiutaleita

Piimä

1.000 kg
0.250 kg
0.100 kg
juoksevaa hunajaa

Ohje

  1. Keksit

  2. Vaahdota voi ja sokeri.
  3. Lisää kananmuna hyvin vatkaten.
  4. Sekoita taikinaan jauho-leivinjauheseos.
  5. Pursota taikina tangoiksi.
  6. Paista 200 asteessa n 8 min.
  7. Pyöritä hieman jäähtyneet, mutta vielä lämpimät keksit kookoshiutaleissa.
  8. Piimä

  9. Soseuta piimä, marjat ja hunaja keskenään.
  10. Kaada piimä laseihin.
  11. Asettele keksit lasien päälle
kpl
g
1.2 kg
217 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
217 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
217 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.