Hunajainen piimä panna cotta & Marja-minttusalsa

Hunajainen piimä panna cotta & Marja-minttusalsa
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Hunajainen piimä panna cotta & Marja-minttusalsa

Hunajainen piimä panna cotta & Marja-minttusalsa

Ainekset10 annosta

0.006 kg
liivatelehteä
0.600 kg
0.200 kg
0.060 kg
juoksevaa hunajaa

Marja-minttusalsa

0.300 kg
FS marjasekoitusta
0.010 kg
tuoretta minttua
0.015 kg
juoksevaa hunajaa

Ohje

  1. Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen.
  2. Sekoita kuohukerma ja piimä. Mausta hunajalla.
  3. Valuta marjasekoituksesta 1 rkl mehua. Kiehauta se ja sulata liivatteet mehuun. Sekoita liivatesos piimäseoksen joukkoon.
  4. Kaada piimäseos annoskulhoihin - tai laseihin. Viistosti hyytyvän panna cotan saat, kun laitat lasit esim. munakennoon kallelleen. Huomaa tällöin, että lasin reunaa pitkin kaadettu seos jättää lasin sotkuiseksi.
  5. Anna hyytyä jääkaapissa peitettynä väh. 4 t.
  6. Valmista salsa: Valuta marjat hyvin. Mausta hienonnetulla mintulla, hunajalla. Anna maustua jääkaapissa peitettynä, kunnes panna cotat ovat hyytyneet.
  7. Kokoa annokset: Valuta salsasta ylimääräinen neste pois. Lusikoi salsa panna cottien päälle.
kpl
g
0.8 kg
108 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
108 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
108 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.