Hunajainen pippuri-koskenlaskijakastike

Hunajainen pippuri-koskenlaskijakastike
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Hunajainen pippuri-koskenlaskijakastike

Hunajainen pippuri-koskenlaskijakastike

Ainekset10 annosta

0.005 kg
0.001 kg
mustapippurirouhetta
0.002 kg
kokonaisia viherpippureita
0.002 kg
rosépippuria
0.700 kg
demi-glace kastikepohjaa
0.300 kg
0.020 kg
juoksevaa hunajaa
0.000 kg
maissitärkkelystä

Ohje

  1. Freesaa pippurit oivariini rasvassa.
  2. Lisää Demi Glase ja keitä pari minuuttia.
  3. Lisää koskenlaskija ja saosta tarvittaessa. Lisää lopuksi hunaja.
kpl
g
1.0 kg
284 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
284 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
33,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
284 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
33,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.