Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Hunajainen sotti
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Hunajainen sotti
Hunajainen sotti
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
1 annos
0.150 kg
Valio Hehku juomaa
0.020 kg
juoksevaa hunajaa tai lemon curdia
Pinnalle
0.015 kg
Valio vispikermaa laktoositon
vaahdotettuna
Ohje
Kuumenna Hehku juoma. Pane lasin pohjalle hunaja tai lemon curd. Kaada päälle kuuma Hehku ja valuta pinnalle löysäksi vatkattua kermavaahtoa.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
0.2 kg
Gluteeniton
Laktoositon
98
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio vispikerma 1 l UHT laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
98 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
98 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›