Hunajalohi

Hunajalohi
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Hunajalohi

Ainekset10 annosta

1.500 kg
0.010 kg
suolaa
0.030 kg
limemehua tai sitruunamehua

Kastike

1.000 kg
0.040 kg
sweet chilikastiketta
0.060 kg
limemehua
0.200 kg
hunajaa
0.040 kg
suolaa

Pintaan

0.015 kg
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Levitä sulatetut kalapalat GN 1/1 - 65 astiaan. Voit halutessasi paistaa kaloihin ristikkokuvion parilalla.
  2. Mausta kalat
  3. Kypsennä kiertoilmauunissa 180 asteessa n. 15 min.
  4. Vatkaa smetana kovaksi vaahdoksi ja mausta sweet chilillä, limemehulla ja hunajalla.
  5. Levitä kastike joko kalapalojen päälle tai tarjoile erikseen.
  6. Ripottele kalapalojen päälle tilli.
  7. Tarjoile höyrytettyjen Valio couscouskasvisten tai täysjyväriisin kanssa.
kpl
g
2.6 kg
267 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
267 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
267 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.