Hyvän olon lohipasta

Hyvän olon lohipasta
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Hyvän olon lohipasta

Hyvän olon lohipasta

Ainekset10 annosta

1.500 kg

Marinadi

0.006 kg
suolaa
0.002 kg
sitruunapippuria
0.500 kg
0.300 kg
0.030 kg
tuoretta inkivääriä
0.030 kg
vaaleaa balsamiviinietikkaa tai sitruunamehua

Tarjoiluun

0.000 kg
pastaa (esim. Torino täysjyvä spagetti)

Ohje

  1. Laita jäiset kalat nahkapuoli ylöspäin kevyesti voideltuun GN 1/1-65 -astiaan. Kaada keskenään sekoitettu marinadi lohipalojen päälle. Sulata yön yli kylmiössä. Kypsennä kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 20 min. Halutessasi voit poistaa kaloista nahan kypsänä.
  2. Tarjoa keitetyn pastan kanssa.
kpl
g
2.2 kg
161 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
161 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
161 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.