Hyvän olon uunikala

Hyvän olon uunikala
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Hyvän olon uunikala

Hyvän olon uunikala

Ainekset10 annosta

1.500 kg
kirjolohta
0.020 kg
kalakastiketta
0.030 kg
limemehua
0.600 kg
vettä

Kastike

1.000 kg
0.060 kg
kalakastiketta
0.030 kg
inkivääritahnaa
0.040 kg
sweet chilikastiketta
0.060 kg
limemehua
0.024 kg
vaaleaa suurustejauhetta Maizena

Pintaan

0.015 kg
tuoretta korianteria

Ohje

  1. Levitä paloiteltu kala voideltuun GN 1/1 - 65 astiaan
  2. Sekoita keskenään kalakastike, lime mehu ja vesi. Lisää seos kalapalojen päälle.
  3. Kypsennä kiertoilmauunissa 180 asteessa n. 15 min.
  4. Kiehauta kalapalojen kypsyessä kastikkeen aineet kattilassa ja suurusta.
  5. Nosta kalapalat kypsennysliemestä puhtaaseen pakkiin
  6. Levitä kastike joko kalapalojen päälle tai tarjoile erikseen.
  7. Ripottele kalapalojen pintaan tuoretta korianteria.
  8. Tarjoile höyrytettyjen wokkivihannesten tai täysjyväriisin kanssa.
Vinkki

Vinkki

Voit käyttää maukkaan kalapalojen kypsennysliemen osana kastiketta.
kpl
g
2.6 kg
100 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
100 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
100 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.