Hyydytettävä katkaraputäyte

Valio Food Solutions

Hyydytettävä katkaraputäyte

Ainekset1 annos

0.500 kg
0.500 kg
0.600 kg
0.016 kg
hienonnettua tilliä
0.060 kg
sitruunamehua
0.020 kg
suolaa
0.002 kg
rouhittua mustapippuria
0.040 kg
liivatelehteä
0.100 kg
vettä
0.500 kg
2.338 kg (1 kpl á 2.338 kg)
2.338 kg (1 kpl á 2.338 kg)

Ohje

  1. Sulata ja hienonna katkaravut. Sekoita rapujen joukkoon tilli, suola, sitruunamehu ja mustapippurirouhe.
  2. Sekoita smetana ja tuorejuusto. Vaahdota hetki. Sekoita joukkoon maustetut katkaravut sekä kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet.
  3. Sekoita joukkoon lopuksi vaahdotettu kerma.
  4. Täyte soveltuu erilaisten hyydytettyjen voileipäkakkujen ja -leivosten täyteeksi.
kpl
g
2.3 kg
243 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
243 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,5 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
243 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,5 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.