Inkivääri-persikkarahka

Inkivääri-persikkarahka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Inkivääri-persikkarahka

Inkivääri-persikkarahka

Ainekset15 annosta

0.400 kg
0.600 kg
0.800 kg
persikkakuutioita
0.040 kg
sokeria
0.020 kg
hillottua inkivääriä raastettuna

Koristeluun

0.000 kg
hillottua inkivääriä tai persikkaa

Ohje

  1. Vaahdota Vanilja 9% ja vatkaa rahka joukkoon. Lisää valutetut persikkakuutiot, sokeri ja inkivääriraaste. Annostele ja koristele inkivääriraasteella tai persikkaviipaleilla
kpl
g
1.9 kg
123 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
123 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
123 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.