Inkivääri-persikkarahka

Inkivääri-persikkarahka

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
123 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,400 kg Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9% laktoositon
0,600 kg Valio maustettua rahkaa sitruuna
0,800 kg persikkakuutioita
0,040 kg sokeria
0,020 kg hillottua inkivääriä raastettuna
Koristeluun
  hillottua inkivääriä tai persikkaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Vaahdota Vanilja 9% ja vatkaa rahka joukkoon. Lisää valutetut persikkakuutiot, sokeri ja inkivääriraaste. Annostele ja koristele inkivääriraasteella tai persikkaviipaleilla

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!