Irish Cream toscapullat

Irish Cream toscapullat

Teollisuus
286 kcal / 100g
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

1,950 kg Valio pikkupullia laktoositon
1,950 kg 30 kpl á 0,065 kg
Voiteluun
0,089 kg kananmuna
0,089 kg 30 kpl á 0,003 kg
Täyte
0,400 kg Valio maustettua rahkaa Irish cream & coffee
0,220 kg toscajauhetta
0,620 kg 30 kpl á 0,021 kg
2,659 kg 30 kpl á 0,089 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sulata ja nostata pulla aihiot.

  • Paina pullien keskelle syvennys pienellä punnuksella. Voitele reunat kananmunalla.

  • Annostele rahka pullien syvennyksiin. Laita keko toscajauhetta pullien päälle.

  • Paista 230 ° C:ssa n. 8 min.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
pullaa
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!