Irish Cream toscapullat

Irish Cream toscapullat
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Irish Cream toscapullat

Irish Cream toscapullat

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset30 pullaa

1.950 kg
1.950 kg (30 kpl à 0.065 kg)

Voiteluun

0.089 kg
kananmuna
0.089 kg (30 kpl à 0.003 kg)

Täyte

0.400 kg
0.220 kg
toscajauhetta
0.620 kg (30 kpl à 0.021 kg)
2.659 kg (30 kpl à 0.089 kg)

Ohje

  1. Sulata ja nostata pulla aihiot.
  2. Paina pullien keskelle syvennys pienellä punnuksella. Voitele reunat kananmunalla.
  3. Annostele rahka pullien syvennyksiin. Laita keko toscajauhetta pullien päälle.
  4. Paista 230 ° C:ssa n. 8 min.
kpl
g
3.6 kg
286 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
286 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
43 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
286 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
43 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.