Siirry sisältöön
Irish Cream toscapullat
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Irish Cream toscapullat

Irish Cream toscapullat

Ainekset

Voiteluun

  • 0,100 kg kananmuna

Täyte


Ohje

  1. Sulata ja nostata pulla aihiot.
  2. Paina pullien keskelle syvennys pienellä punnuksella. Voitele reunat kananmunalla.
  3. Annostele rahka pullien syvennyksiin. Laita keko toscajauhetta pullien päälle.
  4. Paista 230 ° C:ssa n. 8 min.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 223 kcal
Proteiini 7,2 g
Hiilihydraatti 34,6 g
Rasva 5,5 g
Tyydyttynyt rasva 2,6 g
Ravintokuitu 2,2 g
Suola 0,3 g
Kalsium 1,7 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 250 kcal
Proteiini 8,1 g
Hiilihydraatti 38,9 g
Rasva 6,2 g
Tyydyttynyt rasva 2,9 g
Ravintokuitu 2,5 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search