Irishcoffeeleivos

Valio Food Solutions

Irishcoffeeleivos

Ainekset26 kpl

Pohja

0.250 kg
0.250 kg (26 kpl à 0.010 kg)

Täyte

0.500 kg
0.300 kg
fariinisokeria
0.017 kg
liivatelehtiä
0.200 kg
kahvia
0.075 kg
viskiä
0.500 kg
1.592 kg (26 kpl à 0.061 kg)

Pinnalle

0.320 kg
0.078 kg
suklaarouhetta
0.398 kg (26 kpl à 0.015 kg)
2.240 kg (26 kpl à 0.086 kg)

Ohje

  1. Ota vetopohjasta 26 kpl Ø 4,5 cm:n ja 26 kpl Ø 5,5 cm:n paloja. Kostuta palat kahvilla. Laita pienemmät palat leivospikareiden pohjalle.
  2. Valmista juustotäyte. Sekoita tuorejuuston joukkoon fariinisokeri ja viski sekä kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan kahviin liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma. Annostele massa leivospikareihin.
  3. Laita isommat pohjat täytteen päälle. Anna leivosten hyytyä kylmiössä kaksi tuntia.
  4. Koristele leivokset kermavaahdolla ja suklaarouheella.
kpl
g
2.2 kg
324 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
324 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
324 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›