Isoäidin voipitko

Valio Food Solutions

Isoäidin voipitko

Ainekset14 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.035 kg
suolaa
0.450 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.020 kg
kardemummaa
0.750 kg
2.800 kg
vehnäjauhoja
5.555 kg (14 kpl á 0.397 kg)

Voiteluun

0.300 kg
0.300 kg
keltuaisia
0.600 kg (14 kpl á 0.043 kg)
6.155 kg (14 kpl á 0.440 kg)

Ohje

  1. Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  2. Leivo taikinasta 390 g:n painoisia pitkulaisia pitkoja. Nostata pitkot.
  3. Valmista voiteluaine juuri ennen voitelua sekoittamalla keltuaiset ja voisula tasaiseksi. Voitele pitkot kahteen kertaan. Anna pinnan kuivahtaa.
  4. Paista pitkot 190 asteisessa uunissa noin 18 minuuttia
kpl
g
6.2 kg
348 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
348 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
39 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
348 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
39 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.