Itämainen kala-nuudelikeitto

Valio Food Solutions

Itämainen kala-nuudelikeitto

Ainekset10 annosta

0.800 kg

Liemi

0.010 kg
tuoretta chiliä hienonnettuna
0.010 kg
tuoretta inkivääriä hienonnettuna
0.010 kg
1.000 kg
kalalientä
0.015 kg
kalakastiketta
0.300 kg
minivihanneskuutioita brunoisea sulatettuna
0.200 kg
riisinuudelia

Päälle

0.020 kg
tuoretta korianteria tai persiljaa

Ohje

  1. Kypsennä kalapalat uunissa pakkauksen ohjeen mukaisesti.
  2. Kullota chili ja inkivääri Oivariini rasvassa kattilassa.
  3. Lisää kalaliemi ja kalakastike. Keitä hiljalleen 10 min.
  4. Lisää vihanneskuutiot ja nuudelit. Keitä vielä n 4min. tai kunnes nuudeli on kypsää.
  5. Annostele kalapalat tarjoiluastioihin ja kaada kuuma liemi niiden päälle.
  6. Viimeistele hienonnetulla yrtillä.
kpl
g
2.0 kg
72 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
72 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g
Kalsium
9 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
72 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g
Kalsium
9 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›