Itämainen kala-nuudelikeitto

Itämainen kala-nuudelikeitto

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Kevyempi
Laktoositon
Ammattikeittiö - Laktoositon
72 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,800 kg Food Service annoskalapalaa
Liemi
0,010 kg tuoretta chiliä hienonnettuna
0,010 kg tuoretta inkivääriä hienonnettuna
0,010 kg Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
1,000 kg kalalientä
0,015 kg kalakastiketta
0,300 kg minivihanneskuutioita brunoisea sulatettuna
0,200 kg riisinuudelia
Päälle
0,020 kg tuoretta korianteria tai persiljaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Kypsennä kalapalat uunissa pakkauksen ohjeen mukaisesti.

  • Kullota chili ja inkivääri Oivariini rasvassa kattilassa.

  • Lisää kalaliemi ja kalakastike. Keitä hiljalleen 10 min.

  • Lisää vihanneskuutiot ja nuudelit. Keitä vielä n 4min. tai kunnes nuudeli on kypsää.

  • Annostele kalapalat tarjoiluastioihin ja kaada kuuma liemi niiden päälle.

  • Viimeistele hienonnetulla yrtillä.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!