Itämainen kasviskastike

Itämainen kasviskastike
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Itämainen kasviskastike

Itämainen kasviskastike

Lempeän mausteinen vegaaninen kasviskastike , jolla myös Sydänmerkki.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset34 annosta

0.030 kg
ruokaöljyä
0.100 kg
tomaattipyreetä
0.340 kg
pakastesipulikuutioita
0.002 kg
jauhettua kanelia
0.002 kg
kardemummaa
0.002 kg
mustapippurirouhetta
0.002 kg
jauhettua inkivääriä
0.002 kg
juustokuminaa
0.030 kg
vähäsuolaista kasvisliemijauhetta
0.020 kg
suolaa
0.120 kg
keltaisia rusinoita
1.600 kg
vettä
1.600 kg
tomaattimurskaa
0.200 kg
punaisia linssejä
1.000 kg
0.000 kg
maissitärkkelystä

Ohje

  1. Freesaa padan pohjalla öljyssä tomaattipyree, sipulit ja mausteet. Lisää vesi , huuhdellut linssit , tomaattimurska sekä rusinat. Keitä vähintään noin puoli tuntia. Lisää Gold & Green® vegekuutiot , hauduta hetken aikaa. Tarkista maku ja suurusta tarvittaessa maissitärkkelyksellä. Tarjoile esimerkiksi keitetyn riisin kera.
kpl
g
5.1 kg
78 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
78 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
78 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.