Itävaltalainen suklaakakku

Itävaltalainen suklaakakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Itävaltalainen suklaakakku

Itävaltalainen suklaakakku

Ainekset16 - 18 annosta

0.300 kg
0.267 kg
kananmunia
0.225 kg
sokeria
0.250 kg
taloussuklaata
0.240 kg
vehnäjauhoja
0.007 kg
leivinjauhetta

Täyte

0.360 kg

Kuorrutus

0.150 kg
taloussuklaata
0.006 kg
0.075 kg

Koristeeksi

0.000 kg
hasselpähkinöitä tai suklaakaramelleja

Tarjoiluun

0.000 kg

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.
  2. Lisää munavaahtoon vuorotellen jauho-leivinjauheseosta, sulatettua suklaata ja voisulaa.
  3. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun GN 1/2-65 -astiaan. Paista kiertoilmauunissa 150 asteessa tunti. Kumoa pohja hieman jäähtyneenä.
  4. Leikkaa jäähtyneenä kahteen osaan. Levitä 2/3 aprikoositäytteestä väliin. Sivele kakun pinta lopulla marmeladilla.
  5. Sulata kuorrutusta varten voi ja suklaa vesihauteessa. Lisää kerma. Sekoita ja anna jäähtyä hetki. Kaada kuorrutus kakun päälle ja koristele.
kpl
g
1.6 kg
397 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
397 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
397 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.