Itsenäisyyskakku

Valio Food Solutions

Itsenäisyyskakku

Ainekset36 annosta

0.860 kg

Kostutukseen

0.300 kg

Täyte

0.020 kg
liivatelehtiä
0.400 kg
0.180 kg
0.750 kg
0.400 kg
valmista kinuskikastiketta
0.600 kg

Koristeluun

0.400 kg
0.025 kg
sokeria
0.000 kg
makeisia

tai strösseleitä

Ohje

  1. Kostuta pohjat ja leikkaa puoliksi.
  2. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 10 min ja liuota pieneen määrään kiehautettua vettä. Vaahdota kerma. Survo sulaneet puolukat. Sekoita täytteen ainekset keskenään.
  3. Levitä täyte hiukan jähmettyneenä kolmen pohjan väliin ja nosta neljäs päälle. Anna hyytyä seuraavaan päivään. Koristele sokerilla maustetulla kermavaahdolla ja sinisillä makeisilla, strösseleillä tai lipuilla.
kpl
g
3.7 kg
231 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
231 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
30 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
231 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
30 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.